Hirdetés

csonakmotor.lap.hu / Csónakmotor javítás, szervíz

Csónakmotor javítás, szervíz

A csónakmotorok két nagy csoportját a beépített motorok és a külmotorok alkotják. Az első csoport szervizelése csak professzionális körülmények között oldható meg. Mi inkább a külmotorok háza táján kutattuk, hogy meddig terjedhet a tulajdonos tudása a szervizelésben, karbantartásban, és mikor lép be itt is a szakszerviz.

MARINER, MERCURY, MERCRUISER és YAMAHA üzembe helyezés, időszakos szervizelése, garanciális javítás, kis- és nagy javítás, téliesítés.

Csónakmotorok szervizelése, valamennyi motortipussal foglalkozunk. Kül- és belmotorok javítása, karbantartása, szervizelése, elektromos hibakeresés, kiegészítő berendezések beszerelése, tartozékok beszerzése. Ápolási munkák, évszaknak megfelelő munkálatok, pl. téli konzerválás, fagymentesítés, tavaszi beüzemelés. Alkatrészbeszerzés: hiányzó új alkatrészek, kiegészítő berendezések beszerzése, beszerelése garanciával, bontott alkatrészek árusítása.

Honda, Mariner, Mercury, Yamaha csónakmotor javítás és szerviz.

Hanácsek György, abádszalóki csónakmotor szervizelő.

Szervizünk rövid határidővel vállal csónakmotorok szervizelését. Az általunk forgalmazott márkák garanciális szervizelése is telephelyünkön történik.

Cégünk hivatalos márkakereskedés, és szerviz az alábbi gyártók képviseletében: Suzuki, Mercury, Honda, Mariner, MerCruiser. Ezeken kívül vállaljuk a Yamaha, Selva, Tohatsu, Volvo, Johnson, Evinrude motorok javítását, alkatrészbeszerzését. Megfelelő műszaki háttérrel rendelkezünk a garanciális és garanciaidőn túli szervizek, javítások elvégzéséhez, kisgéphajók műszaki vizsgájának teljes ügyintézését is elvégezzük. Raktárról értékesítünk alkatrészeket a mindennapi hajózáshoz vízkerék, olajszűrők, olajok, gyújtógyertyák, anódok, felújító kittek stb.

Érden a MOTOKO Kft márkafüggetlen műhelyében csónakmotorok (csak külmotorok) javítását vagy karbantartását megbízhatóan, rövid határidővel vállaljuk. Kedves ügyfeleinket motorkerékpárok és robogók teljes körű javításával és kapcsolódó szolgáltatásokkal, felszerelésekkel is várjuk. Műhelyünk címe: 2030 Érd, Fehérvári út 32/B

S and G Bt. csónakmotor szerviz szolgáltatása.

Yamaha Karsai, motorkerékpár és csónakmotor szerviz.

Hirdetés
Meghatározás:

Ami elromlott, még nem feltétlenül kell kidobni, különösen, ha egy olyan értékes tárgyról van szó, mint a csónakmotor.
Ebben a dobozban javítóműhelyek, szervizek honlapjai szerepelnek, de jó tanácsokat is találhatunk a csónakmotorok karbantartásáról.

Ami elromlott, még nem feltétlenül kell kidobni, különösen, ha egy olyan értékes tárgyról van szó, mint a csónakmotor.
Ebben a dobozban javítóműhelyek, szervizek honlapjai szerepelnek, de jó tanácsokat is találhatunk a csónakmotorok karbantartásáról.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Csónakmotor javítás, szervíz
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés